Overview

📍Metković, desna strana – prema Jura Shop-u, Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića 9.

Prodaje se kuća na početku ulice kao i parcele ispod kuće. Geodetski obrađen nacrt i po želji kupaca se isparceliziraju parcele. Parcele su zamišljene tako da mogu imati minimalo po 300 m2 po prostornom planu (4 parcele po 300) i zadnja je 430 m2. Kuća plus 1630 m2 građevinskog zemljišta za 5 objekata.

Cijena kuće i zemljišta  280.000 eura

POGLEDATI NACRT U SLIKAMA

  • PRODAJA KUĆE KOJI MOGU BITI 2 STANA

Prodaje se i kuća koja je katnica i može imati 2 odvojena stana. Cijela unutra je obložena drvetom, veoma dobra izolacija, van “njemačka kvalitetna fasada”. Centralno grijanje.

PRIZEMLJE KUĆE:

Prizemlje ulaz, predsoblje odvaja kat i prizemlje

Hodnik, desno kuhinja i blagovaonica, lijevo dnevni boravak, lijevo jos jedna prostorija sa izlazom na van koja se koristi kao ljetna kuhinja, desno bracna soba, i kupaonica.

1.kat

Lijevo bracna soba sa otvorima, lijevo velika kupaonica, Desno kuhinja i blagovaonica, Lijevo bracna soba s balkonom, mala ostava, desno jos jedna soba

Parcele odnosno zemljište uz kuću spadaju u “izgrađeni dio građevinskog zemljišta”  gdje je koeficijent za samostojeće objekte 0,5. Koeficijent iskorištenosti je 0,5 što znači na parceli od 300m2 možete napraviti objekt od 150m2 tlocrtno. Prizemlje i kat.

Ostavljena su 3.5 m po prostornom planu za cestu kao i 5 m ugibalište na sredini cijele parcele. Pored glavne ulice trenutno prolazi kanalizacija, ulica je široka i mirna.

Susjedne čestice kako je vidljivo na katastru su napravile objekte na iste načine.

✅ k.č. 3556
✅ izgrađeni dio građevinskog sa izvrsnim uvjetima

✅vlasništvo čisto, 1/1

❓Za upite i više molim kontakt na +385 91 356 0698

🔍opusnekretnine.hr

Details

  • Price:
    280000
  • Property Status: