Overview

📍Komarna, Općina Slivno – Dubrovačko-neretvanska županija

Prodaje se potpuno namješten apartman, trosoban, 90 m2, prvi red uz more i predivan Pelješki most.

Zgrada je pravljena 2006.godine i apartmani su prodani većinom strancima. Apartman ima čisto vlasništvo 1/1 i sastoji se od 2 spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, ukupne netto korisne površine 54,55 m2, kojem pripadaju sporedni dijelovi dvije lođe netto korisne površine 8,59 m2, parking mjesto PM-1 na katu zgrade. Također uz apartman ide i posebno etažiran dio koji pripada dijelu sa vlastitim ulazom koji se sastoji od spavaće sobe i kupaonice neto korisne površine 24,98 m2. Ukupno oba dijela 90 m2.

✅ izvrsna lokacija, prvi red do mora

Predivan pogled i mirnoća lokacije je izvrsna prilika za obitelj koja želi prostrani apartman sa pogledom na more na izvrsnoj lokaciji blizu Pelješkog mosta i Dubrovnika.

Komarna je također poznata kao i najmlađe vinogorje u Hrvatskoj. Poznate vinarije sa predivnim lokalitetima i pogledom na Pelješac su Rizman, Volarević, Terra Madre i Saint Hills.

Komarna spada u Dubrovačko – neretvansku županiju, u zadnje vrijeme veoma poznata jer je mjesto koje izravno povezuje novoizgrađeni most sa Pelješcom. Komarna  – DUBROVNIK (74km), Komarna- SPLIT (140 km), Komarna – Pelješac (povezan mostom koji će ubrzo biti pušten u promet).

Osim po kristalno čistom moru Komarna je poznata i kao idealno malo mjesto za ugodan i opuštajući odmor.Prekrasne plaže u malom mediteranskom mjestu koje gleda na Pelješac čine Komarnu idealnom destinacijom za ljetni odmor.

✅ 3 sobe, 2 kupaonice

✅ 90 m2

✅ treća soba i kupaonica imaju vlastiti ulaz što vam omogućava nesmetan prostor za goste i obitelj

✅prvi red  do mora

✅vlasništvo čisto, 1/1

cijena 153.000 eura

Za kupca agencijski trošak od 1% (uključuje ugovor i pravnu pomoć kao i prebacivanje vlasništva).

❓Za upite i više molim kontakt na +385 91 356 0698 ZVONIMIR

🔍opusnekretnine.hr

Details

  • Price:
    153000
  • Property Status: