Overview

📍Sreser, Pelješac

Prodaje se građevinsko zemljište u Sreseru, nadomak mora, 505 m2, M1 mješovita namjena – pretežno stambena. Mirna lokacija, izvrsno za apartmane ili kuću za odmor.

GOOGLE MAPS

➡️ https://goo.gl/maps/bPSYG8y6ZWGRBZ9p8

✅ cijena 200 eura/m2

✅ pravokutna parcela ( dogovorno sa susjedom moguće napraviti zajednički put da se oduzme po širini samo 1.5 m od susjeda i 1.5 m od ove parcele za zajednički put na druge parcele)

  • 505m2
  • širina 20.06 m
  • cca duljina 19 m s jedne strane i s druge 30 m

✅Parcela spada u neizgrađeni dio građevinskog zemljišta (svijetlo žuta boja)

 

parcela je u građevinskom dijelu, kupac će kupiti tu parcelu uz isključivo ostavljanje prava služnosti na druge 2 parcele iza koje su u vlasništvu istog vlasnika (one trenutno trebaju izradu urbanističkog plana i spadaju u građevinsko zemljište ali se ne može graditi u ovom trenutku)

Sreser je naselje smješteno na poluotoku Pelješcu, 30 kilometara od Stona. Ovi krajevi su poznati nadaleko po uzgoju vinove loze i izradi vrhunskih svjetski poznatih vina. Sreser je nekad bio ribarsko naselje jer je, uz uzgoj vinove loze, ribolov bio osnova života u ovom malo mjestašcu. Danas je Sreser orijentiran na turizam, zato se, osim u apartmanima i sobama modernih obiteljskih kuća, smještaj može naći i u auto-kampu. Posjetioci, ovog malog bisera poluotoka Pelješca, mogu uživati u čistom moru, kupajući se na pješčanim i šljunčanim plažama.

 

✅ 505 m2
✅ M1 mješovita namjena – pretežno stambena.
✅ struja i voda do parcele

✅vlasništvo čisto, 1/1

cijena 200 eura/m2

✅ kupac ima trošak agencije od 1%(uključen ugovor i trošak uknjižbe)

❓Za upite i više molim kontakt na +385 91 356 0698

🔍opusnekretnine.hr

Details

  • Price:
    200 eura/m2
  • Property Status: