Overview

Prodaje se prostrani objekt, kuća, prizemlje i dva kata, u mjestu Trn, Općina Slivno.

Trn je naseljeno mjesto u sastavu općine Slivno, Dubrovačko-neretvanska županija. Nalazi se 90 km od Dubrovnika. Kuća je smještena uz rijeku, ima u vlasništvu i parking ispred rijeke, dvorište ispred kuće kao i iznad kuće dimaru(prostor za grill koji ima dimenzije 4,3m X 4,3 m – 18m2) u vlasništvu.

Kuća je potpuno legalizirana, dimenzija 13,10m X12,85m, visine 11,20 m. provedena nova struje, sve instalacije. Kupaonice na svakom katu uređene i potpuno nove. Kroz kuću na svim etažama provedeno centralno grijanje. U objektu se trenutno ne stanuje što je i razlog prodaje. Svi papiri 1/1 i sva dokumentacija dostupna.

Kuća je uređena, opremljena, potpuno nove kupaonice, krov. Ima dijelova i prostorija na katu koji nisu uređeni i u roh bau stanju su.Kuća ima 366 m2 bruto prostora. Predivna lokacija za nekoga tko želi preurediti po svom ukusu i koristiti kao veću obiteljsku kuću ili za turizam uz rijeku.

Sa svim dozvolama i čisto vlasništvo.

Ne naplaćujemo agencijsku proviziju za kupca. Puna usluga, od razgleda do prepisa nekretnine na budućeg vlasnika. U slučaju niže cijene u drugima agencijama, ista vrijedi kod nas.

Cijena 205.00oeura

Za razgled i više molim kontakt na

+385 91 356 0698 – Zvonimir

opusnekretnine.hr

Details

  • Price:
    205000
  • Property Status: