Overview

Prodaje se objekt u mjestu Trn, Trn (Blace) je naselje u Republici Hrvatskoj, u sastavu Općine Slivno, Dubrovačko-neretvanska županija.

GOOGLE MAPS LOKACIJA OBJEKTA

https://goo.gl/maps/mizhdXhpR3HfosJU6

✅Trn je naseljeno mjesto u sastavu općine Slivno, Dubrovačko-neretvanska županija. Nalazi se 90 km od Dubrovnika. 3 min autom do mjesta Blace.

Kuća je smještena uz rijeku, ima u vlasništvu i parking ispred rijeke, dvorište ispred kuće kao i iznad kuće dimaru(prostor za grill koji ima dimenzije 4,3m X 4,3 m – 18m2) u vlasništvu.

  • izvrsno za turizam jer je blizu Blaca i ima prostora za iznajmljivanje

✅Kuća je potpuno legalizirana, dimenzija 13,10m X12,85m, visine 11,20 m. provedena nova struje, sve instalacije. Kupaonice na svakom katu uređene i potpuno nove. Kroz kuću na svim etažama provedeno centralno grijanje. U objektu se trenutno ne stanuje što je i razlog prodaje. Svi papiri 1/1 i sva dokumentacija dostupna.

✅Kuća je uređena, opremljena, potpuno nove kupaonice, krov. Ima dijelova i prostorija na 2.katu koji nisu uređeni i koji su u roh bau stanju. Kuća ima 366 m2 bruto prostora. Predivna lokacija za nekoga tko želi preurediti po svom ukusu i koristiti kao veću obiteljsku kuću ili za turizam uz rijeku.

✅ objekt legaliziran, čisto vlasništvo 1/1

Cijena: 175.000 eura

*kupac ima trošak agencije od 1%

✅Puna usluga, od razgleda do prepisa nekretnine na budućeg vlasnika.

  • Uz uslugu prodaje, nudimo i usluge renoviranja objekata. Kompletno organiziranje radova, izvršavanje radova i garancija. Više na kontakt ispod.

❓Za upite i više molim kontakt na: +385 91 356 0698

🔍opusnekretnine.hr

Details

  • Price:
    175000
  • Property Status: