Overview

📍Žuljana, Pelješac-Dubrovačko-neretvanska županija

GOOGLE MAPS LOKACIJA

➡️➡️ https://goo.gl/maps/sQyeCKd5A2jbwmEi7

Prodaje se kaskadno građevinsko zemljište 543m2 u mjestu Žuljana na poluotoku Pelješcu s prekrasnim pogledom na more, udaljeno svega 300m od mora.

✅ Pravokutna parcela:

  • dužina uz cestu cca 23,5 m
  • širina cca 19,2m
  • UKUPNO 543 m2

✅ Ima pristupnu cestu

✅ Udaljeno od mora 300 m

✅ Kaskadni pogled na more, sa osunčane strane

✅Parcela pripada izgrađenom djelu građevinskog zemljišta, tamnožuta boja i dio svijetložuta boja

izgrađenost po prostornom planu

  •  koeficijent izgrađenosti 0,4 = 217 m2 tlocrtno max objekt
  •  koeficijent iskorištenosti  1,5 = 326 m2 brutto

Žuljana je vrlo lijepo malo selo, koje se nalazi na jugo-zapadnoj obali poluotoka Pelješca, oko 80 kilometara od grada Dubrovnika, s pogledom na otok Mljet i Mljetski kanal. Žuljana je malo ribarsko naselje (oko 200 stanovnika tijekom cijele godine), koje također ima vrlo dugu tradiciju klasičnog i ronilačkog turizma koji se brzo razvija i raste iz godine u godinu. Vinogradarstvo je također vrlo važno za ovo selo, jer se nalazi na jednom od najboljih vinskih regija u Hrvatskoj, samo nekoliko kilometara od poznatog vinogorja Dingač . Možemo reći da su plaže u Žuljani među najljepšima, osobito u južnoj Dalmaciji. Glavna plaža nalazi se u naselju luke – pješčana je to plaža, sa vrlo čistim pijeskom. Ulaz u more je prilično plitak što je pogodno za malu djecu, ali prekrasne šljunčane plaže koje se nalaze u okolici sela, također su pogodne za djecu, zahvaljujući plitkom ulazom i sitnim prirodnim šljunkom.
More je kristalno čisto zahvaljujući jakim morskim strujama koje miluju ove divlje, ali ujedno i vrlo ugodne i pitome obale – to čini more oko Žuljane idealna za istraživanje podmorja, ronjenje sa bocama i podvodni ribolov. Okolica su idealne za hodanje, planinarenje i biciklizam. Izleti se organiziraju svakodnevno na otok Mljetu, Nacionalni park Mljet i benediktinski samostan, otok Korčulu i Orebić.

✅ 543 m2

✅ Sva infrakstruktura uz cestu

✅ vlasništvo uredno , 1/1

🟩 Cijena 119,000 eura

✅ kupac ima trošak agencije od 1%+pdv(uključen ugovor i trošak uknjižbe)

✅ Puna usluga, od razgleda do prepisa nekretnine na budućeg vlasnika.

❓Za upite i više molim kontakt na

+385 91 356 0698 (Zvonimir)

+385 99 642 9195 (Josip)

  • Uz uslugu prodaje, nudimo i usluge renoviranja objekata. Kompletno organiziranje radova, izvršavanje radova i garancija. Više na kontakt ispod

opusnekretnine@gmail.com

🔍opusnekretnine.hr

 

Details

  • Price:
    119000
  • Property Status: